Fiscaliteit

Als leek is het soms moeilijk om het bos door de bomen te blijven zien. Dit is zeker het geval op vlak van fiscaliteit.

Dat uw vennootschaps- en personenbelasting goed wordt aangegeven, is elementair. Wij doen dat nauwgezet en correct, maar ook bedachtzaam, clever en vakkundig. Alle mogelijkheden die de wetgeving biedt, worden ten volle benut. We stellen niet alleen uw aangifte op, we optimaliseren ze ook en dienen ze voor u in.

Wij volgen alle wijzigingen in de fiscale wetgeving op de voet op, hierdoor kunnen wij u op elk moment een antwoord bieden op uw fiscale vraagstukken.

Op zoek gaan naar de beste oplossing voor uw specifieke fiscale situatie is ons einddoel.

Een stille kracht om op terug te vallen

We staan voor u paraat om u bij te staan in uw contacten met de fiscus, bijvoorbeeld bij controles of voor het indienen van bezwaarschriften.

Onze medewerkers zijn in staat om u van uitstekend advies in bijzondere fiscale kwesties te voorzien en kunnen u vervolgens verder helpen bij het opstellen van een fiscaal plan die veel voordelen kan opleveren. 

Op basis van uw persoonlijke situatie zullen wij u ook perfect kunnen bijstaan in uw persoonlijke belastingdossier (zowel voor zaakvoerder, voor vrije beroepers, als uitbater van een eenmanszaak, …).

Btw: onze dienstverlening is uw toegevoegde waarde

We staan bovendien borg voor een correcte uitvoering van uw                       
btw-verplichtingen: van de aanvraag van een btw-nummer, over de periodieke btw-aangiften en btw-listings tot advies over allerlei btw-gebonden onderwerpen: we denken met u mee, we nemen de last van u over en helpen u daadwerkelijk vooruit.