Boekhouding

Wie een eigen zaak heeft, moet aan veel tegelijk denken. Soms kan de boekhouding te veel tijd innemen en wordt het moeilijk om het overzicht te behouden. Boekhoudkantoor Marien begeleidt u stap voor stap in de opstart van uw zaak. Het opmaken van alle nodige documenten zorgt er voor dat u zich met een gerust hart kan concentreren op het uitbouwen van uw zaak.

Onze dienstverlening begint bij het verzorgen van de boekhouding. Alle facturen en bankuittreksels worden door ons nauwkeurig en tijdig verwerkt volgens de regels van de kunst en begeleiden en adviseren wij u bij de organisatie ervan.

Ook in de volgende fase staan wij voor u klaar, om de evolutie van uw onderneming te ondersteunen bezorgen wij u regelmatig periodieke en jaarlijkse rapporten. Als afsluiter gaan wij in nauw overleg uw onderneming fiscaal optimaliseren en alle afsluitwerkzaamheden ondernemen. 

Uw boekhouding wordt steevast door een vaste dossierbeheerder opgevolgd. Deze persoon kent uw onderneming door en door en staat borg voor een optimale en efficiënte opvolging van uw dossier.